Søkemotoroptimalisering er en vekststrategi hvor du kan leve på rentene av det du investerer til evig tid.

Søkemotoroptimalisering (SEO) deles opp i disse tre strategiene:

Teknisk SEO

«Teknisk» SEO handler om backend-strukturen på nettstedet ditt.

Teknisk SEO handler om aktiviteter som må til å forbedre nettstedets backend-struktur som å forbedre hastighet på nedlastning av siden, mobil kompatibilitet, sikkerhet osv.

Onsite SEO

En…

Begrepene “Growth Marketing” og “Growth Hacking” brukes ofte om hverandre. Dette er forskjellen på disse to tilnærmingene for markedsføring.

Mens mange har lagt sin elsk på veksthacking og bruker Growth Hacker i stillingsannonser, så er vekstmarkedsføreren (Growth Marketer) ganske oversett. Dette er forskjellen:

Veksthacking og veksthackere

Veksthackere er eksperter på å løse et…

FOTO: BERIT ROALD NTB SCANPIX

Norge og resten av verden er midt i en digital revolusjon hvor mye av det vi forsøker å gjøre i dag ikke har blitt gjort før (aka Innovasjon). Derfor har bedrifter og organisasjoner en stor sannsynlighet for å oppleve voksesmerter når de kaster seg ut i digitaliseringsbølgen. Slik kan du oppnå mindre voksesmerter i digitaliseringen.

Jeg har en fetter som jobber i Securitas på tilkalling (Kommer til Toys R Us-saken senere). En dag før jul hadde han et oppdrag hos NAV hvor han skulle stå ved inngangsdøren på et besøkssenter i Oslo og være tilgjengelig for de ansatte, om det skulle skje noe.

Det han…

Vokser bedriften din dårligere enn ventet? Når ikke investeringene i digital markedsføring opp til forventningene? Dette er slik AARRR-modellen kan skape en god vekststrategi som gir gode resultater på kort sikt og lang sikt.

Edu Lauton on Unsplash

AARRR-modellen

For å kunne komme opp med en god vekststrategi, så må du avdekke og definere de viktigste områdene som direkte påvirker det som er en vekstmarkedsførers største mål: -økonomisk vekst.

Om du har en nettbutikk for eksempel, så vil disse områdene være:

  • Acquisition — Få folk til finne selve nettbutikken.
Unsplash

Fungerer innholdsmarkedsføringen din?
Ser du ikke en umiddelbar økning i trafikken? I denne fjerde og siste delen av vår serie om innholdsmarkedsføring tar vi for oss metoder på å måle effekten av markedsføring i sosiale medier og andre digitale kanaler.

Først vil jeg si at innholdsmarkedsføring tar tid og krever kontinuerlig innsats, så ikke bekymre deg over at resultatene ikke kommer med engang. Dette er helt normalt.

Det kan hende du opplever at salget går ned eller at din innholdsstrategi med å få folk til din fysiske butikk ikke fungerer. Her skal du få ni råd på hva du kan gjøre for å få ditt publikum fra nett til butikk og bygge et samfunn rundt din bedrift og merkevare.

1. Gi folk en veldig god grunn til å besøke din virksomhet

Det første forhandlere kan gjøre for å få folk til sin fysiske butikk er å gi folk en god grunn til å besøke butikken. …

Hva skal til for å bygge et lojalt publikum for din virksomhet og merkevare? Vi skal se nærmere på metoder for å bygge opp et publikum for din virksomhet ved hjelp av innholdsmarkedsføring.

Et publikum er en gruppe mennesker som kommer til deg for å høre hva du har å si, for å lære av deg og oppleve mer av din merkevare. Publikumet du får er en gruppe som liker, beundrer, og viktigst av alt: -opplever din merkevare som troverdig.

Å bruke innholdsmarkedsføring/content…

Noe er i ferd med å skje med den norske varehandelen.
Er det noe små norske virksomheter kan gjøre for å bli mer synlig og gjøre flere oppmerksom på butikkmangfoldet i dette vakre landet?

Cambridge University har gjort en studie på Facebook-likes, hvor de har funnet ut at hvis man har lagt igjen 300 likes, så vil Facebook kjenne deg bedre enn det din ektefelle gjør.

Dette er et resultat av den store datastrømmen på internett, kombinert med maskinlæring som gir internasjonale megaselskaper som…

Irenge Kazonza

Growth, innovation, food and life. Inligo👨🏾‍🚀 & Farmpit🐮. "Be the sauce"

Get the Medium app

A button that says 'Download on the App Store', and if clicked it will lead you to the iOS App store
A button that says 'Get it on, Google Play', and if clicked it will lead you to the Google Play store